Bercuti Di Lotus Resort Desaru Best Tapi.

Nov 21, 2016


Sedang menunggu kawan di pekan, ada seorang 'macha' sambil bercerita that is datang sebuah kisah aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Ben john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera dslr canon juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Jeff john Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak utama Ben dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).